Ngopi lan sinau bareng

NGOPI ing jaman sak iki wis lumrah, makane akeh warung kopi, cafe, kedai kopi ugo warung makan sing brande kopi dadi unggulan.Kenopo? Padahal awalae ngopi yo asale ngombe wedang kopi, ananging sak iki dadi istilah sing umum,Kadang yen ono wong kurang gaul kurang wawasan digojloki..Ngopine kurang pahitNgopine kurang adoh Kopi iku senajan pahit ananging yo […]

Lanjutkan Membaca